⇽ZPÁTKY NA VŠECHNY PROJEKTY

Princess Jewellery


KAMPANĚ

"Digital Ant team meets my needs. All of my ideas and suggestions are transferred to the work in a very short time. All my questions are answered rapidly and we synchronize with our ideas and plans for the growth of the company."

— Niko Topalli, Owner —

Za svůdností každého krásného šperku stojí vášeň

KAMPANĚSTRATEGIE

Princess Jewellery je český výrobce šperků, jehož kořeny sahají na Václavské náměstí v Praze do roku 1976. Ke třpytivé vitríně na Václaváku přidali v průběhu let ještě jednu ve Westfield Chodov a v roce 2022 za námi přišli s cílem zviditelnit svůj brand v onlinu a navýšit prodeje na novém e-shopu.

Po začátku spolupráce jsme ale narazili na několik překážek a museli se učit rozklíčovat chování uživatelů na webu. Ukázalo se, že web používají spíše jako katalog a reálně chodí nakupovat spíše na prodejny. Na webu jsme měli dobrou návštěvnost, spoustu stráveného času, ale velmi málo objednávek.

Začali jsme se tedy soustředit na budování důvěry. Web prošel obměnou a kampaně jsme z těch, co měly za cíl online nákup, překlopili na brandové. Přidali jsme kampaně s cílením na trasy k obchodům a k budování povědomí o značce začali v neposlední řadě využívat i Instagram, kde pravidelně promujeme příspěvky za účelem zvyšování followerů.

Výsledky? Vyzkoušeli hned několik cílení na nalezení trasy k pobočkám: Performance Max, Discovery, Katalog s mapou nejbližší pobočky, video reklamy z poboček, či statické bannery s fotkami obou poboček. Hledanost brandu se nám povedla zvýšit o 129 %. A u Pmax kampaní s cílem zobrazení pobočky jsme CPA stáhli z 30 Kč na 7 Kč.

Důležitou součástí naší práce je častá revize stávajících výsledků a otevřená komunikace s klienty. Naše práce nám v první řadě musí dávat smysl. A protože ne vždy je nejlepší prvotní záměr a představy, jsme rádi za každého otevřeného klienta, který si dá poradit s dalším vývojem naší spolupráce. A takovým je bezesporu i Princess Jewellery.

Chcete taky zviditelnit svůj brand v onlinu? Najdeme spolu cestu, jak.

[unex_ce_button id="content_2mvq9tr18,column_content_ibz4hrcdv" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="13px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="10px 40px 10px 40px" button_border_width="2px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="50px" button_text_hover_color="#2a2a2a" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#ffffff" button_link="https://www.digital-ant.cz/kontakt/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]OZVĚTE SE NÁM[/ce_button]