„Od samého začátku mě mile překvapily jejich nápady, které byly nejen originální, ale také dokonale odpovídaly potřebám mého podnikání. Tým byl vždy ochoten naslouchat mým požadavkům a promptně reagoval na jakékoliv dotazy nebo připomínky. Jejich přístup byl nejen profesionální, ale také velmi vstřícný, což přispělo k hladké a příjemné spolupráci. Digital Ant mohu vřele doporučit každému, kdo hledá spolehlivého partnera v oblasti marketingu.“

— David Greguš, zakladatel Meemori —

Aby jedinečné příběhy vaší rodiny žily dál

BRANDINGWEBKAMPANĚ

Meemori je mobilní aplikace, za jejímž zrodem stála jedna rodina. Té se nelíbilo, jak vzpomínky starších generací – často jedinečné a celou rodinu formující – upadají postupně v zapomnění, zatímco jde o největší dary a zkušenosti, které by si zasloužily žít věčně.

No jo, stačí použít kameru v telefonu, řeknete si. Ale určitě sami znáte, jak je těžké při spuštění natáčení okamžitě přijít s otázkami, které podnítí vyprávění a rozvinou rozhovor. Proto taky Meemori při vývoji spolupracovalo s profesionálním storytellerem, který pro aplikaci vytvořil otázky a aktivity na míru. Ty se propojily bohatým příběhem, který obě strany – jak tu mladší, která natáčí, tak tu starší, která má co vyprávět – uvolní a pomůže jim si společný čas užít.

Pro Meemori jsme na začátku vymysleli název a navrhli celý branding. Pomáhali jsme s vývojem animací do aplikace a napsali i navrhli web. V roce 2023 jsme spustili kampaně na anglických trzích (UK a US) na kanálech Google, Meta a TikTok a nyní si můžete aplikaci ve svém storu vyzkoušet i vy. (Odkazy do storů na webu.)

V USA jsme se dostali s UAC kampaní (kampaň na stažení aplikace) dlouhodobě na CPI 42,48 Kč pro Android, což je na velikost amerického trhu skvělý výsledek!

Chcete také vytvořit zapamatovatelný brand a spustit reklamy na anglických trzích?

[unex_ce_button id="content_2mvq9tr18,column_content_ibz4hrcdv" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="13px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="10px 40px 10px 40px" button_border_width="2px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="50px" button_text_hover_color="#2a2a2a" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#ffffff" button_link="https://www.digital-ant.cz/kontakt/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]OZVĚTE SE NÁM[/ce_button]